Автобусът с играчите на Борусия Дортмунд е взривен!

April 11th, 2017 | by gino
Автобусът с играчите на Борусия Дортмунд е взривен!
горещи теми
0

Преди малко е съобщено за “инцидент с автобуса” на Борусия Дормунд. Официалната страница на клуба в социалната мрежа Twitter информира, че е имало неприятен случай с возилото на отбора, при тръгването му към стадиона. Един човек бе пострадал.

ПОДРОБНОСТИТЕ И ПЪЛНАТА ХРОНОЛОГИЯ НА СЛУЧИЛОТО СЕ:

– към 21:00 часа – Пострадалият е футболистът Марк Бартра!

– към 21:02 часа – Става дума за експлозия в автобуса на Борусия (Дортмунд)!

– 21:04 часа – “Моля изчакайте официалното ни становище, за да избегнем спекулациите и дезинформацията”, се казва в становище на полицията в Дортмунд.

– 21:07 часа – “Експлозия има, но тя не е станала факт в самия автобус, а пред хотела, в който беше настанен отборът, в близост до возилото”, гласи становище на самия немски клуб.

– 21:09 часа – Марк Бартра е откаран по спешност в болница. Подробности за състоянието му не се съобщават.

– 21:12 часа – “Не можем да отречем нито една версия. Включително и такава за терористичен акт. Изчакайте официалното ни становище”, приканиха отново властите в Дортмунд.

 – 21:13 часа – По автобуса на отбора е бил хвърлен “предмет, наподобяващ самоделно взривно устройство”, пишат медиите в Германия.

– 21:15 часа – До 21:30 ще бъде взето официално решение дали мачът да се състои или не!

– 21:18 часа – Нараняванията на Бартра не са смъртоносни. Информацията е потвърдена от болницата, в която той е настанен.

– 21:20 часа – Двубоят ще бъде отменен. В това са категорични всички немски медии.

– 21:21 часа – Експлозиите са били две. Втората е била по-силна.

– 21:21 часа – Част от средствата за масова информация в Германия съобщават, че до минути ще се доберат до ексклузивни кадри от инцидента.

– 21:22 часа – На стадиона няма бомби. Официално становище на немския клуб. На “Сигнал Идуна Парк” е била направена щателна проверка, която е установила, че взривни устройства не са налични.

Мачът тази вечер е отложен!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook