Американци ще продават у нас вино в кутийки

November 17th, 2017 | by gino
Американци ще продават у нас вино в кутийки
горещи теми
0

Американската компания Friends Beverage Group представи в България иновативни вина, които ще се предлагат в кен. Те бяха показани по време на международните изложения Салон на виното, Месомания, Светът на млякото и Интерфуд & Дринк, които се проведоха в Интер Експо Център.

Бутилирането на вина в кен е новият тренд на световните пазари във винената индустрия. Опаковката е изработена от алуминиев кен или бутилка, която е най-устойчивият контейнер за напитки.

Friends Fun Wine са произведени от висококачествено френско грозде под патентовани рецептури и ферметационни технологии без добавена захар, глутен или изкуствени добавки. Те са нискоалкохолни, нискокалорични, натурално ароматизирани и леко шампанизирани премиум вина.

Компанията Friends Beverage Group е първата в света, която представи нови начини за пиене на вино. Вината ще се предлагат в седем разновидности – с вкус на кафе, капучино, ягода, праскова, кокос, кола и червена сангрия.
За 18 месеца Fun Wine навлезе в над 30 пазара по света, включително и България. Вината бяха отличени с Диплом  на “Призпак 2017″.
economic.bg

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook