Апокалипсисът се отменя! Добрият Бойко взе нещата в свои ръце и уволни лошите чиновници от АПИ!

January 5th, 2019 | by gino
Апокалипсисът се отменя! Добрият Бойко взе нещата в свои ръце и уволни лошите чиновници от АПИ!
градска инфраструктура
0

Апокалипсисът се отменя! Бойко лично се заема с поредния проблем в държавата!

Презцентърът на Министерски съвет съобщи, че по разпореждане на премиера Бойко Борисов двама ръководители в АПИ и един от съветниците на регионалния министър ще понесат отговорност заради недобрата организация при подготовката и въвеждането на електронната винетка. Като член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ ще бъде освободен Веселин Давидов, който отговаря за електронната система за събиране на такси за използване на републиканската пътна мрежа. С постовете си ще се разделят още Антон Антонов, директор на Националното ТОЛ управление в АПИ, както и Радослав Николов, съветник в Политическия кабинет на министъра на регионалното развитие. Естествено не можем да очакваме Борисов да уволни цял министър за такъв “дребен” проблем!

Планина от благодарствени писма се изсипа в Министерския съвет, вълна от спонтанни благодарствени митинги заля страната и стотици хиляди изязоха на улиците да изразят своята благодарност и обич към Него! За пореден път Той лично се намеси и ни спаси от лошите!

А уж всичко бе точно! Само преди ден лично премиера заяви, че проблем няма и било нормално да има проблеми при преминаването от хартиен на електронен носител. Днес се оказва, че въпреки, че всичко е точно се налага лично Борисов да се заеме с нещата! За пореден път добрия Бойко наказва лошите чиновници.

И това не е всичко! Днес вече се лансира и версията за външна намеса и саботаж. Въпрос на време е я Антон Тодоров, я Тома Биков да излезят и да ни “осветлят”, че за всичко е виновен Путин!

И така до следващия провал, когато пак Той ще ни спасява!

48963685_221431075429904_9003870229884829696_n

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook