Арман Бабикян: Нито едните знаят как да ударят, нито другите как да се защитят

February 1st, 2019 | by gino
Арман Бабикян: Нито едните знаят как да ударят, нито другите как да се защитят
ваши репортажи
0

Че БСП хич ги няма като опозиция, защото са подозирани основателно, че са същите като ГЕРБ е ясно.Личи и по начина, по който работят. Но ГЕРБ, след толкова скандали не намериха начин да реагират адекватно. Все я карат по милиционерски модел. Казали са им на горките, че като стане “късо съединение” първо атакуваш достоверността и източника на информацията и те като папагали. Изпратиха по всичките си телевизии хора, които повтаряха в несвяст, че Елена Йончева е “лъжец”, “пощенска кутия”, “никакъв журналист”, “изгонена от президента” и ред други неща. После се заеха с хората направили записа – “организирана престъпна група”, “мъжка двойка”, “изнудвачи”, “рекетьори” и т.н.
Накрая стигаш до успехите на партията, подкрепата на трудовия колектив и вярата в подкрепата на хората за “светлото бъдеще”.
Толкова е смешно, че няма накъде. Нито едните знаят как да ударят, нито другите как да се защитят. Само допълват общото отвращение, а тогава идва основният Спонсор и ги погалва по главите и разпределя новите дажби. Нали знаете КОЙ е ?!

Арман Бабикян, Фейсбук

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook