Архитект Бузев разреши всичките проблеми на Варна! Започна вече да мисли за инфраструктурата на страната

September 15th, 2016 | by gino
Архитект Бузев разреши всичките проблеми на Варна! Започна вече да мисли за инфраструктурата на страната
градска инфраструктура
0

Днес главният архитект на Варна арх. Бузев избухна с уникално прозрение, че бъдещата автомагистрала “Хемус” трябва “леко да се отклони” към Русе. Естествено всички импотентни местни медии побързаха да направят масово достояние гениалната идея на архитекта. Както и всеки друг път новината бе копи-пействана без никаква идея. На никой варненски “журналист” не му хрумна дори идеята да попита архитект Бузев дали е разрешил всички проблеми на Морската столица, че с е засили да мисли вече и по-мащабно. Самата ситуация местния архитект да дава наставления за най-важните инфраструктурни проекти на страната е толкова абсурдна колкото и счетоводителят на местната община да съставя държавния бюджет!!!

Ние не сме професионална медия и може би не бива да даваме мнение за местните медии, но дразнещо очевадно е слагачеството им на местната власт и подмазваческото публикуване на всяка една глупост, която им се спусне. След като имат достъп до главния архитект на Варна според нас би било по-удачно да попитат за важните за варненци неща. Ако медиите във Варна не се сещат какво има да върши архитект Бузев, то ние за техем срам ще ги насочим какво да попитат ако имат топки.

14-620x264

Проблемите на Варна. От години се говори за прословутия обходен булевард Варна. Какво се случва с този проект? Работи ли се по него? Както виждаме кметът на Варна е в добри отновения с властта и умее да издейства пари за града. Защо не се работи по това този стратегически за Варна и курортите проект да бъде държавно финансиран? Другият немаловажен въпрос е с автогарата на града. Докога тя ще прилича на гарата в Каспичан? Мисли ли се по този въпрос? Докога исторически сгради в града ще се “самосрутват”? Нима архитект Бузев разреши проблемът със строителството в Морската градина? Наистина ли архитект Бузев е разрешил всички тези проблеми на Варна и тя му е отесняла за изява? Ние от varnahot.com ще дадем един приятелски съвет на арх. Бузев.

Уважаеми г-н Бузев, заемете се с проблемите на Варна, което Ви е всъщност работата. Оставете магистралите на Лили Павлова и Бойко Борисов.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook