Аспарухово излиза на протест с искане за спешен ремонт на Аспарухов мост

September 8th, 2020 | by gino
Аспарухово излиза на протест с искане за спешен ремонт на Аспарухов мост
градска инфраструктура
0

В петък Аспарухово излиза на протест! За предстоящия протест става ясно от създадено събитие в социалните мрежи. Публикуваме обръщанието на огранизаторите на събитието:

Аспарухово излиза на протест!
На аспаруховци търпението им се изчерпа и е напълно логично да се стигне до протести.
Пет години, символа на град Варна, чака своя ремонт, който се протака във времето и замазване на очите с частични такива!
Два пъти годишно за по два три месеца хората от тази страна на моста висят в задръстване. Хората пътуващи от останалата част на града също! Гости на града също!
Между временно построихме градска магистрала за 140 милиона лева, изграждаме рибарско пристанище за 13 милиона, удълбочаване на езерото за 350 милиона и НЯМА 20/30 милиона за цялостен ремонт на единствената пътна връзка с южната част на града, която е част от от магистрала Черно море и Европейски път E87.
На фона на всички мащабни проекти, средствата които СТЕ длъжни да отпуснете са джобните ви пари и е меко казано безотговорно и нахално, да ни поставяте в ситуация. която във всеки един момент може да се превърне в огромна трагедия!
Не, ние не сме експерти, но виждаме как хвърчат шини от фугите, как кръпките които периодично правите след два месеца са още по-големи ями.
Виждате ли асфалта на същинския мост дами и господа управляващи? Положен е преди 20 – десет години. Как ли е издържал до сега?! Защото този който вие полагате се изпарява точно след две.
Не се чудете, че хората протестират… Дадохте им достатъчно поводи за това.
А моста – ТОЙ Е ПРИОРИТЕТ!

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook