Безумие: Петък вечерта в час пик започна изкърпването на дупките по бул. Цар Освободител (снимки и видео)

March 24th, 2017 | by gino
Безумие: Петък вечерта в час пик започна изкърпването на дупките по бул. Цар Освободител (снимки и видео)
градска инфраструктура
0

Тази вечер точно в час пик, когато движението е най-натоварено започна изкъпването на дупките в най-натоварения участък на бул. Цар Освободител! Че булевардът си беше за ремонт няма спор! Състоянието на бул. Цар Освободител в района на автокъщите от много време е в окаяно състояние. Ние многократно сме писали за това и сме призовавали кмет и община да вземат мерки! Естествено варненския кмет не прави ремонти току-така. Трябва да има конкретен повод. Именно затова много месеци варненци си трошаха колите по булеварда и се надяваха поне за изборите нещо да се случи. И колкото и да звучи невероятно ….дочакаха.

remont1 remont3

 

Точно два дни преди изборите (случайност може би) започна и ремонтът. В ранна сутрин дупките бяха нарязани и готови за запълване. Цял ден никой нищо не работи! Естествено точно в стила на Портних ремонта започна именно в най-натовареното време, за да може да няма човек, който да не усети ремонта. Отсечката от кръстовището на МЕТРО до автокъщите (около 500 метра) се изминаваше за около половин час!!!

На кръстовището на Дома на Камиона нямаше абсолютно никакви мерки за безопасност и за обезопасяването на ремонтните дейности. Пълно безумие!!! Колоните от автомобили се сблъскваха с работниците опитващи се да си свършат работата в задръстването!

remont4 remont5

 

Браво, кмете!

Браво, за пълната олигафрения в най-натовареното време да се прави ремонт и да се блокира движението!

Браво, за изчакването да дойдат изборите и чак тогава да започнеш ремонтите, а дълги месеци да си трошим колите!

Браво, за неадекватната организация, където работници се опитаха да запълват дупки между преминаващите коли. Дано никой не пострада!

Браво, за това, че отново решаваш временно нещата и ще продължиш да”усвояваш” пари без кардинално да си решил проблема.

Браво, за това, че успя да накараш варненци да изстрадат закърпването на дупките и да го запомнят!

https://youtu.be/lgOFR6lIxdE

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook