Бизнес конфликт или сблъсък с всеизвестния корпулентен депутат от ДПС са взели главата на Петър Христов

January 8th, 2018 | by gino
Бизнес конфликт или сблъсък с всеизвестния корпулентен депутат от ДПС са взели главата на Петър Христов
горещи теми
0
Тази сутрин показно бе убит крупния бизнесмен Петър Христов. Той е на 49 г. Уцелен е в гърдите, което се оказало смъртоносно. Стрелбата е станала с малокалибрено оръжие пред кооперацията, където живеел Христов на ул. “Ралевица” пет минути след 10 ч.  В тежко състояние е откаран от шофьора си във ВМА, където починал. Именно той е станал свидетел на убийството. Лекарите се опитали да го спасят, като провели 30-минутна реанимация. Постъпил е в спешното с крайно разширени зеници. Според първоначалната информация, стрелецът бил сам и е произвол множество изстрели-около осем.
cvetanov_hristov

Петър Христов е  близък до зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов е ексшефа на ГДБОП Станимир Флоров. Твърди се, че той печели най-много обществени поръчки във Велико Търново, където и живее. В последно време Христов се е насочил към бизнеса със строителство на пътища и магистрали.

Преди година Петър Христов сподели в едно интервю, че в България няма как да правиш бизнес без благословията на корпулентния бизнесмен и депутат от ДПС Делян Пеевски. Дали разширяването на бизнеса на Христов е засегнало по някакъв начин интересите на корпулентния депутат от ДПС и дали Христов е правил бизнес без благословията на Пеевски си остава загадка.

Факт е обаче, че Христов първи открито обвини депутатът от ДПС в натиск над бизнеса. По същото време бе и началото на навлизането на бизнесмена в пътностроителния бизнес. Последвалото покушение явно показва, че Петър Христов сериозно е настъпал чужди интереси на много високо ниво.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook