Блокират центъра на София! Довечера “Национална съпротива” излиза на протест срещу “бежанците”

November 19th, 2016 | by gino
Блокират центъра на София! Довечера “Национална съпротива” излиза на протест срещу “бежанците”
горещи теми
0

Столичната полиция обяви специални мерки за сигурност заради обявените за събота националистически шествия по един от централните булеварди в София. Протестите са насочени срещу нелегалната миграция, безхаберието и бездействието на държавата и срещу завземането на центъра на София от т.нар. “бежанци”.

Според предварителния план на организаторите Движение “Национална съпротива” началото на протеста е от 18.00 часа със сборен пункт пл. „Света Неделя” пред храм паметника „Света Неделя” и маршрут на придвижване по бул. „Княгиня Мария Луиза” до пл. „Лъвов мост”.

Организаторите на едно от шествията, което ще продължи до 22.00 часа, са заявили и обратен маршрут  по бул. „Княгиня Мария Луиза”, наляво по бул. „Цар Освободител” до пл.  „Народно събрание”.

Ние от varnahot.com заставаме зад каузата на “Национална съпротива” и призоваваме всеки, който се чувства българин и носи в сърцето си заветите на Апостола и на революционерите нека дойде и покаже, че бългаският дух още е жив! Ако не си помогнем сами – няма кой да ни помогне. Както преди много години, така и сега съдбата ни е само в нашите ръце. Утре ще е вече късно! Ако оставим центъра на София в ръцете на ислямистите, то скоро те ще ни превземат. Нека им покажем, че не са желани, че те не командват тука и че България е независима, християнска и непобедима!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook