БОЙКО:”ПО МОЕ ВРЕМЕ В НЕБЕТО ИМА РЕКОРДЕН БРОЙ ИЗТРЕБИТЕЛИ”!

September 18th, 2017 | by vencio1980
БОЙКО:”ПО МОЕ ВРЕМЕ В НЕБЕТО ИМА РЕКОРДЕН БРОЙ ИЗТРЕБИТЕЛИ”!
горещи теми
0

Българската бойна авиация не само,че не е приземена, даже обратното-рекорден брой самолети летят в небето над страната ни. Или поне така твърди Бойко Борисов в сутрешното си интервю за БТВ. ” За два месеца служебно правителство да смени всички военни експерти и  изхвърли F-16.. За един месец те извъртяха една поръчка, която е за огромни пари за България. Нека президентът да каже кои са лобистите”

Друго неприятно впечатление в изказването на Борисов направи липсата на каквото и да е желание да се бори превантивно срещу ” лошият материал от ГЕРБ” . За Бойко е съвсем нормално да има някакъв процент на хора, които злоупотребяват с власт. И чак след като вече са направили нещо (и то стане достояние на широката общественост) , тогава да се действа срещу тях. ” ГЕРБ има 1200-1300 общински съветници, стотици кметове, зам.-кметове, областни управители, зам.-областни управители, депутати, министри. Това са 3-4000 човека. . Статистическата грешка дава, че поне 5% на 3000 са проблемни ” …….. как обаче Борисов използва лостовете на Държавата, която управлява, за борба с тези хора. Къде е неговото желание за промяна и за изчистване на редиците на ГЕРБ от ”проблемните” членове.

”Лазар Влайков не го познавам. Видяхте, че излетя от партията и общинския съвет за 30 секунди. Живко Мартинов също си отиде за нула време. Няма какво да разговарям с него и не искам да го чувам. Има съдебен процес. Там да доказва, че е невинен. Разправата с него беше много твърда. Знам, че се използва моето име. За какво ли не са лъгали. Лъжат брутално. Казват, че са говорили с мен и сочат нагоре към властта. Важното е, когато се залови подобен човек, незабавно да бъде отстранен”, коментира още Борисов, показвайки и най-голямата си грешка. Липсата на обратен контакт с тези хора и нежеланието да се вникне в техният мироглед ще доведе до разпада на ГЕРБ. Бойко сам каза, че 5% от материала е зле. От 3000-4000 души това си е бройка около 200 човека. До момента сме чули са 2-ма -3-ма ! А другите къде са ? Как след като не познава съзнанието на тези хора ще се бори с тях? …….Или пак ще чакаме някой суджук гейт да нажежи нещата до краен предел ?

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook