Бойко Борисов: “Без ГЕРБ държавата ще се счупи!”

March 23rd, 2017 | by gino
Бойко Борисов: “Без ГЕРБ държавата ще се счупи!”
градска инфраструктура
0

“Ако изберете друга партия, няма да има нито АМ „Хемус“, нито тунел под Шипка, нито инвестиции нито нищо!” – заяви пред избиратели Бойко Борисов! Лидерът на ГЕРБ пропусна да обясни как след като вече на два пъти сме ги избирали нищо от това не се е направило.

В опитите си да привлече гласове за ГЕРГ бившия премиер премина на отчаяната стратегия да се заиграва със страховете на хората. Започна да ги плаши с хаос, бередици, териториални проблеми, липса на инвестиции и несигурност. Едва ли не трябва да се гласува за ГЕРБ, защото имаче настава апокалипсис.

998647_657858100893169_1166931012_n

Ние от varnahot.com все си мислим, че предизборната надпревара трябва да бъде с идеи и програми за развитието на страната, а не с нагнетяване на напрежението и то в момент на огромно напрежение между Европа и Турция! Заиграването със страховете на хората е крайно неадекватна и погрешна стратегия, която може да доведе до реални сериозни последствия. Призоваваме Борисов да помисли за интересите на хората и на държавата, а не за партията си! Да спре да си играе със страховете на хората, да рисува апокалиптични сценарии, да превъзмогне огромното си его и да се кротне малко! Нека не се държи като обидено дете, на което са му взели играчките и да се държи мъжки, както се полага на един държавник!

Защото България не е ГЕРБ. Имало я е преди Борисов, ще я има и след него дай боже!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook