Бойко пак се цупи: “Щом няма да си карам Тойота Секвоята, тогава ще карам Лада да ми се смеят!?!”

December 2nd, 2016 | by gino
Бойко пак се цупи: “Щом няма да си карам Тойота Секвоята, тогава ще карам Лада да ми се смеят!?!”
горещи теми
0

Вчера стана ясно, че джипове на горските се ползват от НСО за политици, премиерът в оставка  Бойко Борисов лично кара един от тях. Днес той отново се обиди на въпросите на журналистите и се зарече, че повече няма да се качи в тях.
“Обещавам, когато следващият път стана премиер, ще поръчам в Русия една Лада Нива да бронират, защото аз имам няколко смъртни присъди от международни босове, които съм залавял и екстрадирал”, коментира случая той. “Вие искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола, добре ще поема и този риск за себе си”, заяви още премиерът в оставка в отговор на въпросите на журналистите.

За пореден път уж най-мъжествения ни премиер се държи като обидено дете, което ако не стане на неговата ще прави напук. Вече става смешно и жалко това поведение. Значи всички европейски лидери може да бъдат возени в европейски автомобили на значително по-скромна цена, само видиш ли Бойко Борисов си иска американската мегаломанска джипка или ако не стане на неговата то ще седне в Лада!?! Що за каприз и що за детинско поведение? Ако толкова имаш мераци, то купи си такава джипка и си я карай, а не ангажирай държавни институции да я купуват през близки хора на умопомрачителни цени. Борисов трябва да разбере, че никой в държавата не му е длъцен и че както всички други българи и той ще се простира според възможностите на бюджета.

Вече ни писна цялата държава да зависи от егото на един самозабравил се премиер. При всяка ситуация. когато нещо не става по волята му, той почва да се сърди, да заплашва и да прави напук. Не му избраха смешната и неадекватна кандодатура на президент – отивам си обиден, питат го за скъпите американски джипове – ще се кача на Лада, Не му гласуваха доверия – спира им санирането …. и т.н.  Станахме за смях на целия свят, че държавата ни е като детска градина, където не бива да се вземат играчките на едно дете, което по един или друг начин се е докопало до властта! СТИГА ВЕЧЕ!

Стига цупене и стига капризи! Като не Ви устройват нещата сте свободен да си ходите г-н Борисов! Никой не Ви държи насила в политиката. Върнете се в Банкя и си карайте каквата кола искате и се сърдете на който искате. На нас ни омръзна да търпим прищевките Ви!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook