Борисов: В Австрия правителството подава оставки, при нас няма такава необходимост

May 20th, 2019 | by gino
Борисов: В Австрия правителството подава оставки, при нас няма такава необходимост
горещи теми
0

Оставките са нещо нормално, те са пречистване. По-ненормално е да не се подават оставки.

Това каза премиерът Бойко Борисов по бТВ, в студиото той бе заедно с водача на листата на ГЕРБ за евроизборите Мария Габриел. Стандартът при нас – дали си зам.-председател, дали си зам.-министър, подаваш оставка и излизаш. На другите партии не им ли изкарахте същото, но при нас се дават оставки. Нашият има една къща за гости, а отсреща госпожата има 3. А той даде и оставка, и гаранцията си плати”, обясни Борисов.

Той разясни и казаното вчера пред актива на ГЕРБ, че се готви Костинброд 2. БСП нямат друг шанс. ГЕРБ загуби 6% от„Костинброд“ и накрая се оказа, че няма фалшиви бюлетини. Това очакваме и четвъртък-петък се готвим за реакция. Опитаха със злоба и жлъч, но не успяват. Защото направеното от ГЕРБ няма алтернатива”, каза още Борисов.

Аз съм подавал оставка, когато е било нужно. Най-доброто място за живеене е Австрия и виждате там какво се случва. Разликата е, че там партньорите на Себастиан Курц са се издънили и затова е развалена коалицията и подаде оставка. При нас няма такава необходимост, каза Борисов.

Злоупотреби има навсякъде, важно е държавата да не ги замазва. ЕК ще продължи да следи какво се случва, каза Мария Габриел.

offnews.bg

*колажът е на varnahot.com

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook