Борисов измисли нови физични закони! Зала”Пленарна” на ДКС висяла във въздуха и под бетона нямало нищо?!

September 11th, 2018 | by gino
Борисов измисли нови физични закони! Зала”Пленарна” на ДКС висяла във въздуха и под бетона нямало нищо?!
градска инфраструктура
0

Днес любимия ни премиер се прояви в ново амплоа – на учен физик! Борисов с размах разби един от най-основните физични закони открити от не кой да е, а от великия Исак Нютон – законът за земното привличане!

Днес на пресконференция в Двореца на културата и спорта премиера Борисов обяви, че преди време е успял да предоврати огромна трагедия и е спасил стотици хора. Според него бетонните основи на залата буквално са висели във въздуха и под тях е нямало нищо. Висящата във въздуха сграда била пред срутване и се е наложило да се леят нови основи във водата?!? Явно няколко десетилетия ДКС е висяла във въздуха!

По думите на Борисов това наложило да бъдат дадени пари за повече от една напълно нова зала. По думите на кмета Иван Портних отпреди година пък излизаше, че са били изхарчени пари в пъти по-малко от строителството на нова зала.  Последно колко пари са дадени и кой лъже – премиера или кмета не стана ясно! Естествено конкретни цифри никой не споменава , а журналистите не смеят и да питат!

Никой не посмя и да попита Борисов как така залата е висяла във въздуха и под основите и е нямало нищо! Но какво са едни физични закони пред нашият премиер? Той не признава парламент, кметове и всякакви други институции, че някакви си природни закони ще му се опрат!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook