Борисов отново излъга! АМ Хемус ще стига до ……Русе!

June 12th, 2017 | by gino
Борисов отново излъга! АМ Хемус ще стига до ……Русе!
градска инфраструктура
0

Бойко Борисов обеща да построи магистрала “Хемус” още 2009 година! Още тогава бъдещия премиер обяви гръмко на варненци, че ако дойде на власт магистралата ще бъде факт. От тогава минаха почти 8 години е напредъкът досега бе нулев. Може би този резултат е плод на личното мнение на Борисов, че “Варна си е едно село“, както се изпусна в едно свое изказване. Обещанията за АМ “Хемус” продължиха и при изборите за кабинетите Борисов-2 и Борисов-3.

Надеждите на варненци обаче бяха попарени днес от изказването на министъра на регионалното развитие Николай Нанков, който заяви, че основен приоритет е завършването на магистралата по трасето Велико Търново – Русе!?! 

item_nankov

Според министъра в този мандат трябва ще се наблегне на развитието на инфраструктурата в Северна България. Това можело да се случи по линия на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 и по другите програми, които се финансират от Европейския съюз. Приоритет било довършването на северната магистрала  и по специално трасето Велико Търново – Русе, където нещата вече са на етап проектиране. За Варна – нито дума!

Борисов отново излъга! За пореден път думите му се разминават с делата или казано по герберски ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ показват реалните приоритети на властта. Борисов иска Варна да си остане село! Нещата няма да се променят, защото над 70 000 варненци харесват това и под строй чинно си гласуват за ГЕРБ!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook