Борисов се докопа до ръкостискане с Тръмп! Родните медии в екстаз от “историческата” среща

September 24th, 2018 | by gino
Борисов се докопа до ръкостискане с Тръмп! Родните медии в екстаз от “историческата” среща
горещи теми
0

“Най-влиятелният човек в света демонстрира огромно уважение към нашия министър-председател и поговори с него на четири очи.”  С това изречение започнаха днес статиите за “историческата” среща на Бойко Борисов с Президента на САЩ Доналд Тръмп. Малоумни заглавия като “Тръмп показа огромно уважение към Борисов” заляха пеевските медии придружени от снимка на Борисов и Тръмп. Надълго и нашироко медиите “информираха” за важната среща на Борисов и Тръмп. Дни наред преди това българите бяха подгрявани със статии как лично Тръмп бил поканил Борисов, как премиера ни е поканен на лична среща и какви ли още не глупотевини. Какво всъщност се случи в САЩ?

Борисов отиде на крака при Тръмп ръкуваха се за 3 секунди без да разменят дума и без дори Тръмп да стане от стола си. Това бе “историческата” среща..

Защо Борисов бе в САЩ?

Нашата делегация начело с Борисов е в Ню Йорк на редовното 73-та сесия на Общото събрание на ООН. Вечерта президента на САЩ дава традиционна вечеря на всички държавни глави. Припомняме, че на такова редовно заседание присъства ВСЯКА една страна начело с държавния си глава. България обаче не е представена от Радев, а от Борисов. Министерския съвет обаче реши не Президента Радев, а премиера Борисов да отиде в САЩ заради…….европредседателството и Западните Балкани?!? Истинската причина за всичките положени усилия и напъни всъщност е именно Борисов да успее да се върне със снимка заедно с президента Тръмп! Е, снимката вече е факт, въпреки, че Борисов е в гръб и леко приведен, не като на снимките на Радев с Тръмп, където те разговарят очи в очи!

42471931_10211980593942588_1203273296003465216_n

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook