Бургас за пръв път ще бъде домакин на изложението За Туризма от А до Я

December 3rd, 2018 | by gino
Бургас за пръв път ще бъде домакин на изложението За Туризма от А до Я
горещи теми
0

Мащабното изложение „За туризма от А до Я”, което се провежда традиционно в Слънчев бряг и Созопол, от следващата година стъпва за първи път и в Бургас. Така през пролетта на 2019-та изложители и заинтересовани от туристическите продукти за летния сезон ще могат да се срещнат и да обменят опит в трите най-известни морски курорта на юг. Организаторите съобщиха, че записванията за следващата година вече са започнали, а всички, които се включат да края на тази година получават голяма отстъпка от цената за участие.

„Успехът на „За туризма от А до Я“, което от години се провежда в Слънчев бряг и големият интерес от страна на участници и посетители от региона и цялата страна, бяха основание да превърнем събитието в хубава традиция, на която си дават среща производители и търговци на висококачествени храни, напитки, аксесоари, луксозни подаръчни стоки и услуги с хотелиери и търговци.Интересът на фирмите ни провокира да увеличаваме локациите, където бизнесът ще срещне своите партньори.С всяка изминала година се увеличават както професионалните изложители и посетители, така и броят на непрофесионалните посетители. За миналата година изложението бе посетено от общо 12 хиляди души. Очакванията ни са тазгодишното издание да отбележи рекорд и по интерес на публиката както в Слънчев бряг и в Созопол, така и в Бургас”, каза Стоян Георгиев, собственик на фирмата организатор „Нанивантрейдинг” ЕООД.

На изложението ще се осъществи директен и възможно най-ефективен бизнес контакт на мениджъри на хотели, ресторанти, развлекателни заведения, дистрибутори и търговци на едро с производители и вносители на стоки от цялата страна, както и фирми, предлагащи услуги за туризма, свободното време и почивките.

Сайтът www.varnahot.com и тази година ще бъде официален медиен партньор на изложението.

47069108_2050391168330913_1053494553597706240_n

faktorbg.com

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook