България: Hезависима държава или американска колония?

April 11th, 2018 | by gino
България: Hезависима държава или американска колония?
горещи теми
0

На 7 април 2018 г. българският гражданин Желяз Андреев е задържан от българската полиция в българския град Добрич заради искане от страна на САЩ за екстрадирането му. Оказва се, че към българинът има повдигнато обвинение от прокуратурата в щата Флорида с дата 24.10.2016 г. за участие в заговор за нарушаване на ембаргото на Сирия и за измама към САЩ, извършена в периода май 2013 г. – април 2016 г.

По силата на договора за екстрадиция между правителството на Република България и правителството на Съединените американски щати (ратифициран със закон, приет от 40-то Народно събрание на 23 април 2008 г. – ДВ, бр. 43 от2008 г., и в сила от 21 май 2009 г.), във всеки един момент всеки български гражданин може да бъде екстрадиран в чуждата държава само по подозрение от страна на американските власти, че той нарушава американските закони. Подчертавам – американските, а не българските закони. Както се вижда от поредният случай, това не е проблем – българската държава влиза в ролята на американски щат, чиито служби за сигурност изпълняват волята на правителството във Вашингтон.

Още ли мислите, че България е независима държава и в нея важат български закони? Много грешите, България е американска колония, в която важат американските закони. Един българин е арестуван по искане на американското правителство, защото е нарушил американски закон! При това забележете – той не е американски гражданин, не действа според американското законодателство, защото фирмата, в която работи, е регистрирана съгласно българското законодателство, като на всичкото отгоре просто изпълнява нарежданията на своите началници от САЩ. Към момента, когато той работи в тази фирма, САЩ са обявили ембарго за сделки със Сирия, но България не се е присъединила към него, така че то не касае българските физически и юридически лица. Това обаче няма никакво значение за американците.

Осъзнавате ли какво значи това? Една държава си позволява да налага своите закони над тези на подчинените ѝ васални територии, разбира се с любезното съдействие на колониалната гербаджийско-патриотична измет, успешно превърнала българския народ в добитък за заколение. Това не е случаен ход на американците, а съвсем преднамерен знак към всички българи –  че никой от нас не е застрахован от отвличане от страна на Империята на злото.

Ето защо всички българи трябва да застанем като един зад Желяз Андреев – защото днес е той, утре може да съм аз, а вдругиден да сте вие. Не трябва да допускаме да бъде похитен от наглите чужденци, разпореждащи се безнаказано в нашата държава, и трябва да го защитим с всички разрешени и неразрешени средства. Обвинението е политическо и има за цел за пореден път да смачка българската чест, достойнство и самочувствие, и затова не трябва да позволяваме екстрадицията да се случи. В крайна сметка как ще ни уважават другите ако ние сами себе си не уважаваме?

Впрочем, кога ще бъде поискана екстрадицията на Бойко Борисов и членовете на неговия кабинет за хилядите тонове българско въоръжение, изпратено директно и индиректно на ИДИЛ в Сирия? О, простете, ембаргото е само за сделки с Асад, за ислямистите и колониалните български власти то не важи.

kostadin.eu

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook