Варна: Вече започнаха ремонтите на ремонтите! Днес нарязаха и чисто новия бул. 3 март!

June 17th, 2016 | by gino
Варна: Вече започнаха ремонтите на ремонтите! Днес нарязаха и чисто новия бул. 3 март!
градска инфраструктура
0

Скандалното! Тази сутрин започна ремонт на най-новоасфалтирания булевард на варна – бул. 3 март!!! За ремонтирането на този булевард се изписаха тонове мастило и според кмета на Варна Иван Портних е подменена цялата подземна инфраструктура и настилките са извършени възможно най-качествено като той лично е инспектирал работата на строителните фирми. Все по-често обаче в последно време варненци стават свидетели, че едно са думите и обещанията, а съвсем друго фактите.

Предисторията! Най-голямата гордост на кмета на Варна са асфалтираните булеварди на Варна. Именно това според Портних и ГЕРБ са видимите резултати от новия облик на Морската столица. За тези ремонти се изхарчиха стотици милиони левове от общинската и държавната хазна. Варненци бяха подложени на жесток транспортен терор в името на безпроблемното, удобно и комфортно придвижване години напред. Какво става на практика? Само година след ремонтите, започнаха ………. ремонтите на ремонтите.

Ремонти на ремонтите! Започна се с ремонтирането на бул. Владислав, после надупчиха бул. Сливница, ул. Мария Луиза, а сега и бул. 3 март! Кой ще носи отговорност? Това ли беше видимата промяна на град Варна? Нискокачествени пътни ремонти за милиони левове?

3mart 3mart1

Въпросът ни към кмета Иван Портних е дали сега ще извика Лили Павлова да се снимат пред новозапочнатия ремонт? Ще напише ли в профила си кмета, че новоасфалтиран булевард се налага да се дупчи отново?Възниква и логичния въпрос след като булевардите ни се ремонтират така калпаво дали ремонтът на Аспарухов мост е качествен? Питаме се дали варненци ще могат спокойно да преминават през моста без да се притесняват за своята сигурност? Кой ще носи отговорност ако и моста ще трябва да се ремонтира отново след година? Очакваме информация и становище от Община Варна по този важен въпрос!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook