Варна отново е под блокада! Тотално задръстване в центъра, по основните булеварди и Аспарухов мост

March 7th, 2018 | by gino
Варна отново е под блокада! Тотално задръстване в центъра, по основните булеварди и Аспарухов мост
градска инфраструктура
0

Варна е в транспортен хаос след решението на местната управа едновременно да ремонтира основните булеварди. Задръстванията от пиковите часове се преливат в останалата част на деня, а с настъпването на вечерта положението става ужасно!

Булевардите Владислав, Сливница и Цар Освободител са тотално блокирани! Околовръстния булевард Девня също е под блокада, а задръстването в центъра доведе и до блокада на целия Аспарухов мост! Положението не се очертава да се промени, а със затоплянето на времето и увеличението на трафика нещата ще стават все по-зле!

12

 

Решението за повсеметен ремонт създаващ проблеми на всички основни булеварди обрича варненци цяла година да търпят този тормоз. Няма лошо да се обновява инфраструктурата на града и да се изгражда нови булеварди, но това да се прави без ясна стратегия как да облекчи трафика в града е проява на пълна неадекватност. Не може по време на целия ремонт трафика в града да бъде ограничен, а идва и летния сезон. Как ще се отрази това положение на бизнеса и на туризма изобщо не ни се мисли… За “добрата” организация на движението във Варна можем само да кажем: “Браво, кмете!”

13

14

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook