ВАРНА ПАК Е ПОТОПЕНА. ТОЗИ ПЪТ В КЛАСАЦИЯТА ЗА НАЙ-ДОБЪР ГРАД!

June 7th, 2018 | by vencio1980

За Кмет не става, само пари усвоява. Варна потопи, инфраструктурата и разби и пред цяла България я унижи ! Що е то ?….нашето кметче -ПОТОПник. Днес той получи още един шамар за некадърното си управление. Варна я няма в нито една класация на провелият се конкурс най-добър град за живеене. Там спечели очаквано Бургас, и съвсем нормално. И двамата кметове са от ГЕРБ, но разликата е огромна. Единият с всички комуникира, а другия в facebook блокира . Именно затова Бургас е номер едно и тази година.

Лошото е ,че Варна я няма никъде ……в нито една класация на Дарик радио.

В категорията „Зелен град“ беше отличен Сливен, който, по думите на министъра на околната среда и водите Нено Димов, преработва над 90% от битовите отпадъци и има най-ниско ниво на фини прахови частици.

Като „Евро град“ беше определена София.

Вярвам, че всеки кмет на всяка община се опитва да прави най-доброто за неговия град, каза кметът Йорданка Фандъкова. Тя допълни, че това е екипна работа, защото никой кмет и никой град не може да се справи сам.

Бизнес град е Димитровград с разкрити 3150 работни места през 2017 г., а Смолян стана град на знанието.

В конкурса „Моят град е моята крепост“ – част от кампания на МРРБ, министър Николай Нанков награди Шумен, Кюстендил, Стара Загора, Габрово и София.

В категорията „Град на финансовата устойчивост“ наградата получи Пловдив!

Значи Варна освен ,че не е най-добър град е и нито ”зелен”,нито ”бизнес” ,нито ”финансов” . Какво по дяволите тогава върши този кмет с почти половин милиард лева за харчене през 2018 Г ? НИЩО !

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook