Варна стана домакин на “Улицата на готвачите” ! Страхотно замислено събитие с ужасна реализация

May 19th, 2018 | by gino
Варна стана домакин на “Улицата на готвачите” ! Страхотно замислено събитие с ужасна реализация
горещи теми
0

Варна стана домакин на едно страхотно кулинарно събитие – “Улицата на готвачите”. Специално за събитието отвориха павилиони селектирани ресторанти и заведения, има щандове за крафт бира и вина от семейни изби както бар зона и специално подбрани кафе напитки.  Идеята за събитието е страхотна. Да се създаде място, където варненци и гостите на града  да се насладят на кулинарни специалитети и отбрани напитки. Дотук всичко е ок, НО…. Има едно голямо НО!

Всички павилиони на събитието са наблъскани в тясна уличка на ФК където на няколко десетки квадратни метра са се разположили десетки шатри. Кой общинар или организатор е решил, че на това ограничено място трябва да се наблъскат всички шатри???

1a7 1a8

 

Организаторът би трябвало да знае, че събитието не се провежда в Провадия, а във Варна и посетителите няма да са една шепа, а стотици хора! Как всеки искащ да види тази улица да го направи? Блъсканицата естествено е огромна, опашките пред всяка шатра на практика блокират достъпът към другите павилиони. Маси за посетителите също никой не се е сетил да осигури! “Улицата на готвачите” е типичен пример как една страхотна идея може да бъде съсипана от неадекватна и некадърна организация.

Само на метри по-надолу след входа на Морската градина има огромна празна площ, която чудесно би била послужила за място на събитието. Има място както за павилиони, така и за маси без да се пречи на преминаващите и без посетителите да се блъскат като овце един в друг. Надяваме се следващото подобно събитие да бъде огранизирано значително по-кадърно.

1a1 1a3

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook