Варна, 2 дни до ноември, садят сезонни теменужки! Портних се готви за балотаж!

October 29th, 2019 | by gino
Варна, 2 дни до ноември, садят сезонни теменужки! Портних се готви за балотаж!
градска инфраструктура
0

Варна, мъгла, след два дни е ноември, мургави труженички усърдно садят сезонни теменужки! Съвсем случайно кмета Портних отива на балотаж след 5 дни!

тт3

Наш читател ни изпрати снимки от улица Девня, където тази сутрин се садят сезонни теменужки! Снимките показват нагледно как се управява Варна в момента. Малките улички са целите осеяни с дупки, тротоарите им са разбити, кофите с боклук преливат, ВиК авариите са всеки ден, но приоритетно се садят цветенца. Минаха два мандата от управлението на кмета Портних и не можем да не признаем, че имаме видими резултати – асфалт и цветенца. Основните проблеми на града обаче не се решават.

Ние от varnahot.com смятаме, че саденето на цветенца 5 дни преди избори не само е прахосване на обществени средства, а и обида към варненци. Самата мисъл, че варненци ще гласуват за теб ако им засадиш цветя преди избори показва какво е отношението на Портних към всички нас. Кметът явно не смята варненци за мислещи хора, а за овце, които като видят малко шаренко под строй ще се наредят да гласуват за него.

Ударното садене на цветенца обаче може да има обратния ефект и допълнително да подразни варненци висящи в задръстванията по ул. Девня и бул. Владислав след пускането на градската магистрала бул. Левски, която между другото все още няма акт 16. Това също е показателно каква е тежестта на законите при сегашното управление.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook