Варненският кмет Иван Портних удари дъното: Започна вече да харчи пари, за да си рекламира ……ремонтите

March 22nd, 2017 | by gino
Варненският кмет Иван Портних удари дъното: Започна вече да харчи пари, за да си рекламира ……ремонтите
градска инфраструктура
0

Остават броени дни до изборите и борбата за всеки глас става все по-ожесточена. Облъчването от страна на партиите е от всяко възможно място. Най-иновативни и агресивни в облъчването са от ГЕРБ. Техни реклами, плакати и позиви ни дебнат от билбордове, коли, спирки, дървета, че и от късметчетата в кафетата. Няма спасение от тях. Варна не прави изключение.

Варненци обаче отдавна са свикнали да бъдат облъчвани от кмета Иван Портних. Фейсбук-кмета на Варна предпочита комуникацията в социалните мрежи. Там естествено комуникацията е едностранна от Портних към обикновените хора. Обратна комуникация е невъзможна. Варна може би е единствения град, където за дейността на кмета и общината може да се информираш от …профила на кмета, а не от сайта на Община Варна.

Последните дни обаче варненци станаха свидетели на нещо невиждано досега – серия от платени публикации в социалните мрежи рекламиращи …… предстоящите ремонти !?!

Толкова ли се съмнява варненския кмет във видимите резултати от ремонтите, че налива пари в рекламирането им? Толкова ли ниско падна кмета, че да опира до реклама за ремонтите? Интересно с какви пари се извършва цялата тази реклама на ….ремонтите? Изобщо защо трябва да се рекламира, че в града ще се извършват ремонти? Варненци не са толкова прости. Всичко това вече са го виждали. Преди две години, когато наближаваха местните избори кмета отново наливаше много пари в реклами на ….. картинки. Картинки, които щяха да стават реалност ….уж. Освен картинките имаше обещани едни милиони за инвестиции, имаше едни осигурени пари, но след изборите нещата се затишиха.

Минаха изборите и спряха публикациите, спряха рекламите и естествено спряха и ……. ремонтите.

44461.w470

12047147_743543992417260_5898613817952626772_n

 

В момента пак се лансират красиви картинки, пак се говори за едно стотици милиони инвестиции, пак се харчат пари да ни облъчват с картинки и обещания… Пак се опитват да ни вземат за телета и за съжаление пак ще има хора да се вържат…

И тези избори ще минат. Ще спрат платените реклами, новите красиви картинки скоро ще се забравят, обещанията на кмета за инвестиции също ще се забравят…….

И след две години на местните избори същия цирк ще ни бъде представен отново, със нашите пари ще ни облъчват, същите актьори ще ни омайват, същите картинки и обещания ще ни ги подхвърлят …  Дали ще им го позволим зависи от нас!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook