Видимите резултати: В разгара на летния сезон и тази година Варна отново потъна в боклуци!

July 17th, 2017 | by gino
Видимите резултати: В разгара на летния сезон и тази година Варна отново потъна в боклуци!
градска инфраструктура
0

В разгара на летния сезон Морската ни столица Варна потъна отново в боклуци. В кварталите Левски  и Цветния квартал положението е най-нетърпимо! За съжаление това вече не е новина за варненци, които в летните жеги са принудени да търпят вонящите контейнери преливащи с боклук. Стана “традиция” юли месец Варна да бъде заривана с боклуци. Миналата година ние писахме за същия проблем.  В края на годината общинарите взеха решение за тази година да отделят по 75 000 лв на ден за боклука уж за по-доброто почистване на града. Фирмата, която спечели тогава бе обявила най-високата цена ?!?, но като екстра бе предложила ……… почистване на трамвайните линии на Варна ?!? Резултат – нито по-чист град, нито почистени несъществуващи трамвайни линии.

varna2 vatrna3

А само какви обещания имаше от кмета,  какви възсторжени стотици “Браво, кмете” заливаха профила на Портних, каква еуфория за бъдещото решение на проблема с боклука и ………..нищо!!!

Още 2015 година Иван Портних обеща до два-три месеца да започне поставянето на подземни контейнери за боклук. Естествено това негово обещание не бе изпълнено, както обещанието за спирането на колите в Морската и стартирането на билетната система.

За съжаление видимите резултати показват, че Варна стана градът на празните обещания!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook