Видимите резултати: При половин милиард лева годишен бюджет Варна отново е на воден режим

May 14th, 2019 | by gino
Видимите резултати: При половин милиард лева годишен бюджет Варна отново е на воден режим
градска инфраструктура
0

Половин Варна за пореден път е на воден режим! В 21 век европейски град с претенциите за Морска столица е на водоноски!?! Това при положение, че за поредна година бюджета на града е половин милиард лева и е най-големия в страната след столицата!!!

Варна е нагледен пример как едно некадърно управление може да съсипе един град дори и да е засипано с пари. Проблемът с водоподаването и канализацията в града ескалира от година на година. За кмета Портних обаче това не е приоритет и милиони се наливат в паркове и цветенца.

За варненци е в пълна сила поговорката: Вода газят – жадни ходят! Дори и при най-малкия дъжд улиците на Варна потъват под вода, но крановете в жилищата на варненци са сухи!?! Повече от 5 години не е имало дори един ден, в който част от Варна да не е била на воден режим! Браво, кмете!

Кои варненски квартали този път ще бъдат на воден режим? Днес без вода ще бъдат абонатите в кв. “Владиславово” – блокове с номера от 1 до 9, бл. 11; блокове от 16 до 21, от 304 до  309; от 401 до 408; бул. “Св. Елена”, Централен пазар; “Възраждане” – бл. 1 А; около магазини “Лидъл” и “Алати”, местност Балъм дере, около складовете на “Енерго про” и Метрологията.

Водоноски ще бъдат разположени до ЦДГ “Маргаритка” (над Пощата) и до училище “Патриарх Евтимий”.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook