ВИЖДАМЕ ВИ….

May 10th, 2019 | by gino

Интересно ми е как българските политици водят предизборната си кампания. Основното е нападки срещу противника, политиката му, за какво бил дал пари, за какво не бил дал, стари и прастари грехове се изравят и костите им се подмятат. Повтарят се едни мантри – ние сме хубавите, а те не са!

Признавам, че аз съм леко разочарована! И макар да не съм специалист по предизборна кампания, хората очакват нещо друго. Хората ИСКАТ ДА ГИ ВИДЯТ ТЯХ! Не политиката, не апартаментите и терасите, а тях, бедните, низвергнатите, ЗАБРАВЕНИТЕ ОТ БОГА И ОТ ПОЛИТИЦИТЕ!

Искат някой да забележи, че съществуват, че ежедневно се борят и трудно се справят, че са на ръба на нормалността от стреса, който ги заобикаля. Те не искат да чуят: Ние ще направим това, те не направиха онова! Те искат някой да изкрещи:” Виждаме ви, знаем как живеете, кажете ни как да ви помогнем, какво да направим, за да живеете по-добре.” Хората искат да видите изоставените възрастни по селата, да отидете да поговорите с тях, а не на партийните предизборни събрания, да отидете при хората, а не те да идват при вас. Искат някой не да говори политкоректно, а да псува заедно с тях скотското положение, в което са ги поставили.

Не разбирате ли, че този народ вече е на ръба. И през ….му е за европейската политика, за цифровизацията и правата на кокошките. Хората в момента ги интересува едно: Да могат да живеят нормално в собствената си държава. Да не си броят стотинките и да не се налага три дена след заплата да вземат бързи кредити, които да не могат да изплащат. Искат да могат да заведат децата си на почивка, а не да се чудят как да ги изхранят. Искат да могат да помислят и за нещо друго освен ежедневното оцеляване. Искат да мислят и за друго, а не как да си платят сметките.

Не разбирате ли, политици…..? Хората искат да ги видите!

Елена Гунчева, Фейсбук

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook