ВОЙНАТА НА ГОРИВАТА ВЪВ ВАРНА ПРОДЪЛЖАВА! КЪДЕ Е НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА? (АКТУАЛИЗИРАНА)

November 7th, 2015 | by gino
ВОЙНАТА НА ГОРИВАТА ВЪВ ВАРНА ПРОДЪЛЖАВА! КЪДЕ Е НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА? (АКТУАЛИЗИРАНА)
горещи теми
0

Само в сайта varnahot.com има пълна информация за актуалните цени на горивата във Варна днес в 12 ч. Проверката, която направихме показа, че в момента най-добри цени предлагат ЛУКОЙЛ и OMV. При тях цената на дизела е 1,77 лв за литър. При VM Petrolium на Марешки цената е по-висока и е 1,79лв за литър. Останалите бензиностанции в района също са направили значителни отстъпки. В резултат на ценовата война установихме, че никъде вече няма опашки за гориво.

Войната на горивата засега е в полза на потребителя. Забелязва се, че спад на цените се наблюдава единствено в района на бензиностанцията на Марешки. От всички бензиностанции в района единствено Петрол не реагират и си продават горивата нас 2 лв за литър.

A-1

 

Цените на безиностанциите в района можете да видите по-долу в картинката.

a-vm

Предисторията: Цели две седмици бензиностанцията VM Petrolium на бизнесмена Марешки лазеше по нервите на петролните компании във Варна като продаваше горивата на дъмпингови цени. Тези, които познават Марешки не са учудени от агресивното му навлизане в петролния бизнес. Точно по този начин той навлезе и завзе фармацевтичния бизнес. От вчера обаче картинката на пазара на горива във Варна рязко се промени. По сигурна информация на varnahot.com до тази ситуация се е стигнало след намерението на Марешки да закупи поне още една бензиностанция във Варна и една в Шумен. Именно амбициите за разрастване са провокирали реакцията на големите в петролния бизнес. ВЕРИГИТЕ ОТВЪРНАХА НА УДАРА! За радост на потребителите с пълна сила се разгаря ВОЙНА НА ГОРИВА ВЪВ ВАРНА!

В отговор на ценовия дъмпинг от страна на веригите Марешки обяви, че отваря втора бензиностанция във Варна и ще продължи да се разраства.  От своя страна днес веригите драстично свалиха още цените. На пазара на горива във Варна тепърва ще става интересно. А потребителите само ще спечелят!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook