ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ: ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПРОПАДНА БУЛ.ЯНУШ ХУНИЯДИ!

May 19th, 2016 | by vencio1980
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ: ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПРОПАДНА  БУЛ.ЯНУШ ХУНИЯДИ!
градска инфраструктура
0

Преди месеци ви  информирахме как новият асфалт  на бул.Януш Хунияди напълно неочаквано беше разкопан. Изтърганият асфалт беше по цялата ширина на трасето с дължина около 5 метра. Това се случи само часове, след като фирмата изпълнител уж беше приключили работата си в този участък.След това разкопания участък беше оправен и положен нов асфалт върху него. Два дни  след това обаче трасето пропадна и се образува дупка по цялата ширина на лентата. Няколко дни след това отново трасето беше ремонтирано.

Това издържа цели 4 месеца, но от тази седмица новия булевард отново пропадна. Предстои асфалтиране за трети път в рамките на пет месеца!

dupka

 

 

 

 

 

Всички тези ”явления” се повтарят за пореден път във Варна. За Варненци в последно време подобна гледка е нещо обичайно, свикнали с постоянните ремонти по ремонтираните булеварди.Остава въпроса – как се извършват ремонтите във Варна? Кой носи отговорност за това ? Нормално ли е след като обираш позитивите от прясно алфалтиран булевард, да не  носиш и негативите от лошата работа.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook