Герберастия: В Ловеч асфалтираха улица само заради посещение на министър, а после си прибраха асфалта!

December 17th, 2017 | by gino
Герберастия: В Ловеч асфалтираха улица само заради посещение на министър, а после си прибраха асфалта!
горещи теми
0

Абсурдите в държавата на ГЕРБ не секват, а поредният идва от Ловеч. Улица в “квартала на надеждата” е била настлана с асфалт за посещението на министъра на образованието Красимир Вълчев, но след визитата му настилката е премахната. 

На 12 декември просветният министър Красимир Велчев пристига в Ловеч, за да открие ремонтирания физкултурен салон в основно училище “Св. св. Кирил и Методий” в кв. “Гозница”. Кварталът е краен, а улиците му са в окаян вид. За да не се изложат пред министъра общината спешно преасфалтира ул. “Пано Рогозаров”, която е осеяна с дупки и има нужда от ремонт. Министърът обаче си отива и машина минава и премахва асфалта от улицата.

Правим път за министъра на образованието, а след него си събираме асфалта. За чия сметка, кой е изпълнител и законосъобразно ли е при положение, че точно тази обществена поръчка се жали в момента?!!!“, пита в социалните мрежи общинската съветничка Александра Енева.

До момента кметът на Ловеч Корнелия Маринова не е коментирала странния случай. На страницата на общината в интернeт събитието е отразено така:

Официално на 12 декември бе открит ремонтиран спортен салон в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в кв. „Гозница“ в Ловеч. Лентата прерязаха Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч, и Валя Тодорова, директор на училището. Сред гостите бяха Ловчанският митрополит Гавриил, Еленко Начев – началник РУО Ловеч, Венцислав Христов, зам.-кмет на Община Ловеч, представители на изпълнителите, гости и приятели на училището“.

945035018acd6fe037525aab508790fc

fakti.bg

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook