ГЕРБ имахте цели осем години да направите всичко това, което сега обещавате! А какво правихте досега?

March 23rd, 2017 | by gino
ГЕРБ имахте цели осем години да направите всичко това, което сега обещавате! А какво правихте досега?
горещи теми
0

Четем днес как представителите на ГЕРБ Делян Добрев, Цвета Караянчева, Мария Белова и други да обясняват пред избиратели и в интервюта по медиите как щели да работят за реална икономика, за повишаване на доходите, за повече сигурност и се чудим вярват ли си като ги приказват.

Дами и господа от ГЕРБ, вие имахте два мандата, в които да работите за това. Два пъти ни залъгвахте с тия опорни точки. Имахте достатъчно време за да работите за реална икономика, достойни доходи и сигурност за гражданите. Само, че вместо това, ви предпочитахте да работите за мачкане на малкия и среден бизнес, за уреждане на приятелските и партийни фирми с апетитни обществени поръчки, да крадете парите на българските и европейски данъкоплатци чрез некачествено строителство.

През това време вместо да повишавате доходите на работещите и пенсиите на възрастните, ви повишавахте вашите доходи, повишавахте вашите комисионни и търсехте нови и нови методи, за да се обогатявате за сметка на целия народ. Близо осем години вие не направихте нищо за доходите на хората. Два мандата, вместо да се борите с престъпността, вие се занимавахте с показни акции срещу противници на Борисов от сенчестия престъпен свят, докато обикновените хора бяха оставени на произвола на съдбата.

Сега вие, дами и господа от ГЕРБ, се опитвате отново да ни убеждавате, че ще направите това, което осем години имахте възможност да сторите, но не го сторихте. Вместо да мислите за българския народ и за България, вие работехте за собственото си обогатяване. Оправдавахте се ту със Станишев, ту с Орешарски, докато крадяхте парите на народа и дори, когато опоскахте всичко налично, не се посвенихте и загробихте България с 26 милиарда дългове, за да задоволите безочливо ненаситната си алчност.

Дами и господа от ГЕРБ, вие за власт и пари ще продадете българския народ и България.

Няма как да ви повярваме, че вие милеете за народа и за страната.

news-bulgaria.info

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook