Горанов 2014 г.:”Децата ми няма какво да ядат”! Горанов 2015 г.:Къща за 2 млн.лева!

December 18th, 2015 | by vencio1980
Горанов 2014 г.:”Децата ми няма какво да ядат”! Горанов 2015 г.:Къща за 2 млн.лева!
горещи теми
0

Министър Владислав Горанов, който преди година се жалваше на Бойко как не можел да изхрани децата си, скоро ще е горд собственик на частна резиденция за близо 2 млн.лв. Финансовият министър скоро съветваше хората с 400 лв. доходи как да живеят. Това си е безгранична наглост на фона на 3000 лв. с които той не можел да изхрани децата си като депутат. Положението обаче за Горанов явно се променя скорострелно. Само за една година откакто е министър, децата на Горанов от това да няма какво да ядат, вече ще се радват на луксозен палат сред прекрасната природа на Витоша.

kashta 2

 

 

 

 

 

 

 

kashta

 

 

 

 

 

 

Усилни строителни действия кипят на обекта, който трябва да бъде покрит преди да завали сняг.
Националният обект, какъвто е по мащаби замъкът от бетон и дърво, се намира в елитната вилна зона край София “Ярема”, съобщават от Фрог Нюз. Имотът ще струва между 1-1,5 млн лв, смятат брокери на недвижими имоти.  До имота на министъра със същото темпо и размах се строи и друга огромна сграда. Не успяхме да узнаем чия собственост е, но строители твърдят, че е на близък на Горанов. Изсечени са десетки дървета, разкопан е огромен терен от Витоша, за да се издигнат въпросните култови сгради.

Можем само да се поучим от г-н Горанов, който само за една година промени коренно живота си. Ние от varnahot.com  сме твърдо убедени, че това е станало с много работа  :)

kashta 3

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook