Готови ли сте за „Коледния празник на ракията, виното и сухото мезе”?

December 9th, 2019 | by gino
Готови ли сте за „Коледния празник на ракията, виното и сухото мезе”?
горещи теми
0

Само след няколко дни в Бургас започва първият „Празник на ракията, виното и сухото мезе”. За първи път на едно място може да се насладите на качествени български вина, спиртни напитки и страхотни сухи мезета. Ценителите на добрите питиета и истински мръвки могат да посетят „Коледния празник на ракията, виното и сухото мезе”, който ще се проведе за първи път в Бургас в МОЛ Плаза от 13-ти до 15-ти декември.. Важно е да знаете, че всички гости на празника ще имат възможност да закупят вино и мезета на производствени цени.

Първото по рода си събитие от този род ще събере на едно място водещи производители от различни географски района на вино, ракия и мезета.

 

 

 

 

 

Всички гости на събитието ще имат възможност да дегустират подбрани вина от различни географски региони в страната и да закупят такива на производствени цени.

 

Гостите ще изпитат един истински празник на сетивата, защото организаторите от бургаската фирма „Нанивантрейдинг” са събрали на едно място едни от най-големите производители на ракия, вино и мезета. От нашия регион ще участват Винпром Карнобат, Братя Минкови и Бойар. Освен на тяхната продукция бургазлии и гостите на града ще имат възможност да се насладят и на божествените вина от различните региони на страната представени от Ейнджъл Естейт, Зеланос, Типченица, дядо Пламен, както и на италианския вкус на Бизнес Солюшън. Ще има и българско вино от арония, което вече събира все повече почитатели.

 

 

    

 

 

Специално за Коледния празник в МОЛ Бургас Плаза една от най-големите компании за преработка на млечни продукти „Мандра Обнова” ще представи най-доброто от своята продукция.

„Стефанов” ще нареди класни мезета само за ценители. Очаквайте запазената марка на компанията – истински „Горнооряховски суджук”. Трябва да знаете, че Месопреработващата фирма “Стефанов – Ив.Стефанов-04″ е една от четирите компании в България, които имат право да произвеждат “Горнооряховски суджук” – първото мезе, защитено в Брюксел като българско географско указание.

 

 

 

 

Специално внимание заслужават и мезетата на „Родопа КОМ” ООД. Създадена преди 19 години компанията е една от най-успешните фирми в българската хранителна индустрия, лидер в производството на бутиково месо и млекопреработване, в което не се използват никакви заместители, силни стабилизатори и подобрители в суровините, които са 100 % месо и мляко.
За повече информация относно „Коледен празник на ракията, виното и сухото мезе”, за участие: тел. 0899 901 968, 0876 901 968, rakia.event@abv.bg

Сайтът varnahot.com е официален медиен партньор на събитието.

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook