Греда: Нито една световна медия не отразява ”историческите” срещи на Борисов в САЩ

September 25th, 2018 | by gino
Греда: Нито една световна медия не отразява ”историческите” срещи на Борисов в САЩ
горещи теми
0
След като премиерът Бойко Борисов не получи вниманието на световните медии, сам започна да отразява ”историческите” си срещи в Ню Йорк. Той се снима с държавни лидери като с холивудски звезди, не се разделя с баджа си и говори пред празна зала.

От провежданата в Ню Йорк 73- сесия на общото събрание на ООН българският министър председател, който предвожда делегацията от страната ни, публикува в профилите си в социалните мрежи множество снимки с най-различни държавни ръководители. Към всяка от тях  изрично отбелязва, че е имал „среща“.

Иначе според Бойко Борисов той е имал „среща“ освен с президента на САЩ Доналд Тръмп, също така с Гръцкия си колега Алексис Ципрас,  с канадския премиер Джъстин Трюдо, с министъра на външните работи на Саудитска Арабия Адел Бин Ахмед Ал-Джубейр, турския външен министър Мевлют Чавушоглу…
.

Бойко Борисов, Фейсбук

 

Забележително е, че Борисов навсякъде е с баджа си, на който е изписано името му, за разлика от хората, с които се снима в случайни кадри на улицата или сред седалките в залите.

Направихме обстоен преглед на световните медии и никъде не открихме информация за „срещите му“. Единствено египетските медии отбелязват поведена среща с президента на тяхната страна Абдел Фатах Ас Сиси.  За срещата с грузинският премиер, на която се вижда, че наистина се водят разговори,  научаваме също от профила на Борисов във Фейсбук.

От публикуваното видео с изказването му вчера се вижда, освен че козирува, и че залата пред която говори, е почти празна. Внимателно го слуша само Румяна Бъчварова.

.
Бойко Борисов, Фейсбук

frognews.bg

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook