ДА ЖИВЕЕ ХАЗАРТА! ДЕЦАТА ДА УМИРАТ!

October 21st, 2018 | by gino
ДА ЖИВЕЕ ХАЗАРТА! ДЕЦАТА ДА УМИРАТ!
горещи теми
0

ЗА 2017 ГОДИНА ПЕЧАЛБИТЕ ОТ ХАЗАРТ В БЪЛГАРИЯ СА 3 МИЛИАРДА ЛЕВА! ДАНЪЦИТЕ СА 177 МИЛИОНА ЛЕВА. ПИТА СЕ В ЗАДАЧАТА – АКО 3 МИЛИАРДА СЕ ОБЛОЖАТ С ОБИКНОВЕНИЯ, ВАЖИМ ЗА ВСИЧКИ КОРПОРАТИВЕН ДАНЪК И ДДС, КАКВИ ЩЕ БЪДАТ ПРИХОДИТЕ?
Трите най-големи хазартни клъстера са групирани около компании на Васил Божков (“Ню Геймс” АД, “Евробет” ООД, “Национална лотария” АД и др.), Суди Озкан (“Принцес Свиленград” АД, “Стар Принцес” АД и др.) и “Саневиан” ООД (“Уин Сити” ЕООД, “Букмейкър 1″ ООД и др.).

Сега хазартът е освободена доставка по ДДС, тоест върху него не се начислява 20 % ДДС. Сметнете сега 20 % от 3 милиарда колко е! Да, сумата е много внушителна!
Позволяваща и безплатни лекарства, и асистенти, и помощи…НО….ХАЗАРТЪТ Е ЗАКРИЛЯНА ОТ ДЪРЖАВАТА ДЕЙНОСТ! Защото печалбите се преразпределят и там са само наши хора! Защото хазартът го превърнаха в поредния наркотик за народа, защото единствено в България е позволено да се рекламира хазарт по телевизията и да се продават в близост до училища билети за моментни игри!

ПРИОРИТЕТИТЕ НА ДЪРЖАВАТА! БЮДЖЕТЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ПЪЛНИ САМО ОТ БЕДНИТЕ. ЗАЩОТО ТРИ МИЛИАРДА ЛЕВА НЕ СА МНОГО ПАРИ ЗА НЯКОИ?

ДА ЖИВЕЕ ХАЗАРТА! КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВАТ КРЕСЛИВИТЕ ЖЕНИ С БОЛНИТЕ ИМ ДЕЦА?
И СЕ СЕЩАМ ЗА ЕДНА ИГРА НА КЪСМЕТА – РУСКА РУЛЕТКА!

ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА ЩЕ НЯМАТЕ КЪСМЕТА, УПРАВЛЯВАЩИ?

Елена Гунчева

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook