Две мащабни изложения ще има в Бургас до края на годината

September 1st, 2019 | by gino
Две мащабни изложения ще има в Бургас до края на годината
горещи теми
0

Бургаската фирма „Нанивантрейдинг” се наложи през последните години като един от най-големите организатори на изложения от различен тип. Още преди 7 години тя даде старта на изложение „За туризма от А до Я” в Слънчев бряг. Форумът тогава беляза огромен успех и по предложение на хотелиери и бизнесмени, сред които и Венелин Ташев започна да се провежда два пъти в годината. През 2019-та за първи път изложението продължи 6 дни на територията на три общини – Несебър, Бургас и Созопол. Мащабът на събитието привлече много родни производители и дистрибутори на различни стоки, които търсят пазар по Южното Черноморие.

 

За втора поредна година от фирмата организираха и винения фестивал в Созопол „Дионисиеви дни”. Миналата година по покана на Панайот Рейзи, собственикът на „Нанивантрейдинг” Стоян Георгиев привлече най-големите производители и вносители на вина и спиртни напитки в Созопол. Събитието се проведе по време на празника на града и хиляди туристи имаха възможност да дегустират и купят качествени български вина. През 2019-та на фестивала „Дионисиеви дни” можеха да се видят и много родни производители на сирена и местни деликатеси.

 

 

   

 

 

Само преди дни приключи и арт изложение „Влюбени във вятъра”, което се проведе в Замъка в Равадиново. Над 6 хиляди души са посетили изложението, което се проведе в рамките на три дни. Огромният интерес от страна на посетителите се дължи на интересните участници в изложението и добрата организация от страна на мениджърския екип на Замъка. Фирма „Нанивантрейдинг“ и екипът на Замъка в Равадиново разкриха пред вестник Фактор, че предстои грандиозно международно събитие, което ще се проведе през декември месец. Подробностите около него запазват в тайна, за да бъде ефекта на изненадата пълен.

 

 

 

 

От „Нанивантрейдинг” разбрахме, че всъщност най-големите организирани от фирмата събития предстоят до края на годината. „Съвсем нормално е най-големите събития, които са включени в годишния ни календар с изложения да бъдат в България.Първото ще се състои в началото на октомври в Експо център „Флора” в Бургас. Става въпрос за традиционния форум „За туризма от А до Я”, който правим през есента, но с много нови участници и изненади. Второто събитие ще се проведе в края на година, като имаме амбицията това да е най-големия Коледен базар в Бургас с много възможности за забавления”, каза Стоян Георгиев пред „Фактор”.

 

Той сподели, че има пълната подкрепа на община Бургас относно организацията на събитията, които привличат много хора не само от града и региона. Изложението през октомври ще има специален акцент, насочен към строителство, архитектура и обзавеждане. Събитието ще бъде съпроводено с автосалон и гост лектори, които ще правят презентации на различни марки автомобили.

 

Ако желаете да заявите участие или да получите по-подробна информация, можете да се свържете с организаторите на посочените телефони:0899 901 968, 0876 901 968

вестник Фактор Бургас

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook