Дежавю: Отново идват избори, отново фекалии се изливат в морето и отново кмета Портних мълчи!

February 12th, 2021 | by gino
Дежавю: Отново идват избори, отново фекалии се изливат в морето и отново кмета Портних мълчи!
градска инфраструктура
0

Дежавю: Отново идват избори, отново фекалии се изливат в морето и кмета отново мълчи! Мълчи кмета, мълчи държавата, мълчи и прокуратурата.

Преди месец, когато фекалната тръба даде фира за пръв път, Портних се похвали с ….. дъгата над Варна. Вчера кмета Портних даде интервю по важните теми на Морската столица като вече се похвали с …. най-голямата индустриална зона в северна България. Естествено медиите не го питат защо се хвали с нещо несъществуващо, а не коментира фекалната тръба. Може би както и преди Портних не знае как да съобщи за проблема?

Премиерът Борисов, който обикаля с джипката по села и паланки, също не смее предварително да обяви кога ще идва във Варна, за да могат и варненци и медии да го попитат за фекалната тръба, която отново излива фекалии в морето. Може би той още умува на кого да хвърли вината: На Орешарски, на комунистите или на Костов!

Прокуратурата също не се самосезира за явната злоупотреба в милиони евросредства. Доказано е вече, че тръбата не е положена под дъното на езерото както е по европроект. Има достатъчно данни за злоупотреба с евросредства. Може би и там умуват как да обвържат фекалния проблем с Бобокови, с комунистите или със служебното правителство на Радев.

В резултат на всичко това фекалиите продължават да се изливат в морето, а управляващите продължават да се правят, че проблем няма. Докога?

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook