Дежа вю: Връща се традицията от времето на Киро – варненци започнаха да кръщават дупките във Варна

May 30th, 2018 | by gino
Дежа вю: Връща се традицията от времето на Киро – варненци започнаха да кръщават дупките във Варна
градска инфраструктура
0

Всички помним времето, когато Варна се управляваше от Кирил Йорданов и когато града масово бе осеян с дупки. Именно по времето на Киро от Варна тръгна инициативата на будни граждани да се кръщават дупки и да бъдат провокативно отбезязвани.

Връщат ли се времената на Киро? Днес във Варна опасна дупка-убиец бе обезопасена с триъгълник и символично бе отбелязана с кръст!  Дупката се намира на една от най-натоварените градски артерии е лобно място на десетки джанти и гуми и от седмици тормози шофиращите варненци. Тък като дупката не е на трасето от Община Варна до къщата на кмета, то мерки за премахването и не се вземат. Циничното в случая е, че ударното асфалтиране на булеварди и пътища бе гордостта на кмета Портних! Всяко негово интервю започваше с изреждане на всичко де що е насипано с асфалт през последните 5 години. За съжаление дупки-убийци започнаха да се появяват отново в целия град и никой не взема мерки за отстраняването им. Освен гореспоменатата дупка ние многокраатно алармираме за опасни дупки по ул. Девня. Гласът ни обаче си остава глас в пустиня.

33902941_10213291559865472_7678032281084100608_n

снимка Калоян Колев ( фейсбук)

 

Хората надянали розови очила биха ни казали: “Няма да гледате някаква си дупка на път водещ към някакви си крайни квартали, я вижте какъв фонтан си имаме на центъра!”  Опс – то вече и фантан си нямаме! Другата гордост на Портних – фонтана след година вече даде фира, така както дава фира всичко построено или ремонтирано от ГЕРБ. Това са буквално видимите резултати!

5e_mmuci8 5e_8xjye3

така кръщаваха дупки по времето на Киро

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook