Днес започва изложението „Винен Джулайфест 2017“ в Експозиционен център “Флора” Бургас

June 30th, 2017 | by gino
Днес започва изложението „Винен Джулайфест 2017“ в Експозиционен център “Флора” Бургас
горещи теми
0

Днес отвори врати традиционното търговско изложение “Винен Джулайфест 2017″! Изложението се намира в експозиционния център “Флора” в Бургас! Изложението за втора поредна година събира под един покрив компании лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки, дистрибутори, както и представители на фирми с еко и био хранителни продукти.

„Винен Джулайфест 2017“ ще даде възможност на посетителите за безплатни дегустации и в двете зали на изложението, като публиката ще избере най-добрите продукти на българските производители на вино и храна. Томболи и в трите фестивални дни ще предостави награди на най-активните посетители, които ще получат бутилка вино от любимата си марка и производител.
Търговско изложение „Винен Джулайфест 2017“ е най-краткият път до крайните потребители и бъдещи партньори.

Новият момент във второто му издание е насочен към туристите – български и чуждестранни. Виненият туризъм е най-модерния в момента и привлича сериозен интерес към българските производители и възможността тези вина да бъдат дегустирани на място.
Заедно с популяризацията на производителите, ще бъдат популяризирани и винени маршрути, които включват емблематични исторически, археологически и природни обекти.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook