Достъпът до плажа Росенец е забранен! Полицията спря протестиращите!

July 11th, 2020 | by gino
Достъпът до плажа Росенец е забранен! Полицията спря протестиращите!
горещи теми
0

Достъпът до плажа Росенец е забранен. Бариера няма, но има полиция, която не допуска протестиращите до плажа, който е изключителна държавна собственост.

За протеста на плажа Росенец има официално разрешение и въпреки това полицията не допуска протестиращите. Късно снощи обаче същата тази полиция съвсем безпрепятствено е пропускала голяма група мускулести младежи до плажа. В момента именно това, че на мястото на протеста са тези младежи е аргумента на полицията да забрани достъпа на хората до плажа.

Властта за пореден път прилага двойни стандарти и се опитва да тушира народното недоволство. Вчера полицията път беше впрегната в София да организира посрещането и организирането на идващите с автобуси “спонтанни” контрапротестиращи.

Дали днес на хората ще бъде осигурен достъп до плажа Росенец или полицията ще предотврати това тъперва ще разберем. Едно обаче стана ясно – държавата е впрегната с всички сили да защитава интересите на Ахмет Доган и да брани неговата територия в Росенец. Територия, на която законите на страната нямат сила и територия до която българоте нямат достъп въпреки че имат това право по конституция.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook