До всички любители на хубавото вино: Започват Дионисиеви дни в Созопол

June 18th, 2018 | by gino
До всички любители на хубавото вино: Започват Дионисиеви дни в Созопол
горещи теми
0

Вече месец жегата мори живеещите по морето. Какво по-хубаво от това след горещия плаж да се пренесем и изпием по чаша вино в красивия Созопол. За любителите на древната напитка предстои първи винен фест в морския град – „Дионисиеви дни” 2018 г. Събитието е част от културната програма, посветена на празника на града „Света Марина” и е под патронажа на  градоначалника Панайот Рейзи. Мястото на провеждане е Амфитеатъра в Созопол в дните 19, 20 и 21 юли  от 11 до 23 часа.

Тридневният фестивал включва многобройни изненади и забавления за участниците, обявиха организаторите. Още в първия ден- на 19 юли те канят заинтересованите лица на ”Бал на винарите”, който ще започне в 20 часа в Замъка в Равадиново. На следващия ден е предвидена разходка с яхта в созополския залив. Участниците ще получат като подарци от организаторите и спа пакети в хотелите „Котва”, „Парадайз бийч” и „Мариета Палас”, собственост на бизнесмена Венелин Ташев.

1f7b4b24ddb3d59863839d3c271b1659

Основният двигател  на „Дионисиеви дни” да стане факт е собственикът на „Нанивантрейдинг” ЕООД Стоян Георгиев. Преди месец фирмата успешно приключи поредното си мащабно туристическо изложение „За Туризма от А до Я” 2018 г. Над 50 фирми се включиха в традиционната среща на бизнеса, която тази година се проведе за първи път в Созопол. Преди него изложението гостува и в Слънчев бряг.

Очакванията са „Дионисиеви дни” 2018 година да се превърне в едно от най-атрактивните летни събития тази година. Организаторите са убедени, че фестът ще стане традиция в един от най-посещаваните морски курорти у нас – Созопол.  Събитието се провежда с подкрепата и партньорството на Варненска туристическа камара.

За участие във Фестивала и повече информация тел. 0899 901 968, winefest_sozopol@abv.bg

gramofona.com

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook