ДЪРЖАВАТА КИПИ! КЪДЕ Е БОРИСОВ?

November 12th, 2018 | by gino
ДЪРЖАВАТА КИПИ! КЪДЕ Е БОРИСОВ?
горещи теми
0

От три дни държавата е обхваната от протести, блокират се пътища и хиляди хора излизат на улицата! Напрежението расте и от протести срещу високите цени на горивата протестите се обърнаха срещу безхаберието на управляващите! Как реагира властта?

Цялата държава кипи, а къде е Борисов? 

Както при всеки друг протест досега премиера Борисов прилага тактиката на снишаване. Пуска срещу протестиращите цяла кохорта от защитници в опит да тушира нещата! В сутрешните блокове на националните телевизии почти не се споменават протестите, но за сметка на това избра ни “анализатори” надълго и широко обесняваха как на улицата са платени провокатори, как има заговор и как президента Радев правел опити за ……… преврат?!?Емблематични защитници на управлението като Тома Биков и Антон Тодоров излязоха с изявление, че всичко е спокойно, че нямало настроения за оставки и че нищо необичайно не се случва. Цветан Цветанов също застана пред правилните медии и нападна опозицията, че искала да бутне властта за да се докопа до уж спестените милиарди в бюджета. Вестниците на Пеевски излязоха с провокативни материали как подъл заговор е причината за протестите, а армия от платени тролове започнаха да бълват глупотевини как ГЕРБ нямал алтернатива и как протестите щели да донесат хаос.

Въпреки всички тези отчаяни мерки на властта протестите ще ескалират! Колкото и да се крие Борисов ще трябва да се изправи срещу протестиращите и колкото повече го отлага толкова по-трудно ще му е да задържи властта. Хората вече не му вярват!

 

 

 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook