Държавата на мутрите

August 19th, 2018 | by gino
Държавата на мутрите
горещи теми
0

Поредната мутренска схема със застраховките. Тъй като Булинс – СИК – Олимпик вече ги мързи да правят бизнес и да получават печалби, тъй като са продавали “евтини” застраховки, без идея да застраховат, са решили направо да сексвестират чрез фалит приходите от продажбите им.

Сметнете далаверата – тотална сума на приходите от 200 хиляди по сумата на застраховката “Гражданска отговорност”, която плащате – примерно 300 лева. Махнете от тази сума – разходи по администрация, плащания към трети страни, които не са повече от десет процента, както и сумите по изплатени обезщетения, като имате пред вид, че крайния срок на тези застраховки не е изтекъл. И …. получавате чисти пари, които трикът с фирмата в Кипър, която ги е прибрала и не плаща нищо, прекрасно допълва картината на мутренското застраховане, подкрепено от държавата. Разликата е, че сега дори не харчат пари за лепенки и не плащат на мутри. Няма защо, държавата е тяхна.

Сега тези 250 хиляди излъгани отново ще трябва да платят вече по-скъпите застраховки – извънредно плащане във вид на данък “отсъстваща” държава.

Пладнешки обир. И забележете – няма самосезиране или сезиране на прокуратура. То и да има какво от това – полза “йок” – разследване срещу “наши” не водим.

Няма отговор от държавата – къде са парите които Олимпик е превеждала в гаранционния фонд – твърдят, че са 16 милиона лева и изобщо защо не се намесва гаранционния фонд?

А версията на КФН, че нямало право да надзирава Олимпик, само говори за наглост и разпасаност.

ТЕ просто пробват до къде ще издържите. Защото ги мързи вече и бизнес схеми за източване на средства да измислят, защото е сложно и времеемко. А така с пряк грабеж си е чиста работа.

И си представете, каква част от излъганите 250 хиляди отново ще гласуват за да ги управляват същите. И каква част ще протестират.

Б. ред. – Мнението на бившия ни посланик в Москва Илиян Василев е от профила му във фейсбук.

offnews.bg

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook