Държавата това е ТОЙ!!! От ГЕРБ се похвалиха с над 5 милиона харесвания на премиера Бойко Борисов?!?

September 2nd, 2017 | by gino
Държавата това е ТОЙ!!! От ГЕРБ се похвалиха с над 5 милиона харесвания на премиера Бойко Борисов?!?
горещи теми
0

Фактът, че ние сме благословени да имаме уникален премиер е безспорен! Освен умел политик, той е отявлен спортист, смел пожарникар, доказан полицай, дипломат и обединител на нацията! Да, точно така – правилно сте прочели – той е обединител. Нечуван рекорд от близо пет милиона харесвания  във Фейсбук е постигнал премиерът Бойко Борисов. Новината съобщи пиарът му Севделина Арнаудова в социалната мрежа. И написа шеговито: “Догони го, ако можеш :))”

Пет милиона са цялото съзнателно население на територията управлявана от НЕГО! Самозабравилите се пиар гурута до Борисов минаха всякакви граници на падение, подмазване и под*ъзване. Едва ли не целокупния български народ е изпаднал в неизтов масов възсторг от грандиозното икономическо и политическо развитие на страната под третото поред управление на Бойко Борисов.

Мечтата на Борисов и ГЕРБ – 100% от народа да бъдат заблудени блеещи овчици покорно очакващи ТОЙ да благоволи да им реши бъдещето… Това е визията на партията за уж европейско развитие за България. 100% одобрение! 100% покорност! 100% сляп овчи възсторг!

249-

Права е Севдалина Арнаудова – не можеш да догониш Борисов! С култа към личността му, налагането на образът му за незаменим ръководител, Бойко Борисов отдавна надмина Тодор Живков, че дори и Вълко Червенков! С тези напудрени “новини” от ГЕРБ не правят добра услуга на Борисов. Първо премиера от ден на ден се отдалечава от реалността и започва да живее в паралелния свят, който му рисуват неговите пиари и второ – наглостта на тези “новини” и крайното им противоречие с фактите все повече отвращава хората.

Ще дойде обаче момент, когато и 10 милиона харесвания в социалните мрежи няма да могат да спасят управлението на Борисов.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook