Един ни е много, а двама станаха!

February 27th, 2020 | by gino
Един ни е много, а двама станаха!
ваши репортажи
0

Един ни е много, а двама станаха!
Хиперактивността на каскетурата и ходещият заднешком премиер тази седмица ни предозираха!
Казвате да не ви занимавам с тях, защото коронавирус ни преследва през медиите, но някак не мога да не отбележа някои постижения!
Първо Радостин!
След като хвана 7 кубика незаконни дърва, 4 кила ракия и 140 къса ръчно свити цигари, днес МВР отстрами каскетурата и хвана 55000 къса без бандерол.
Страшно е!
Радостин каза, че е на страната на народа, демек на наша, и никакви политици и олигарси не го интересуват.
Точно така е! Ето Лафка затвори и онази голяма корпулентна фигура на синчето на майката на тотото никак не се забелязва от Радостин. Е, той обеща, че ще ревизира и сделката за Булгартабак, но то обещаното не е като даденото. Той и Цацаров ни обещаваше, че ще има осъдени за цените на тока през 2013- та и толкоз работи/ далавери/ научихме от тогава, но, ядец. Цацаров отиде на топло и удобно местенце без да свърши за 1 ст. работа за народа.
Ентусиазмът та Радостин му донесе няколко пункта нагоре в рейтинга и това е всичко засега.
От друга страна премиерът заотстъпва във всичко, само и само да не питаме за Барселона. Отложи тол системата, отказа се да купи самолет, коронавируса бори и НОИ ще плаща болнични за доброволна карантина. Въобще разкош!
Само НСИ да не бяха казвали , че някакви данни, които правителството пуска, ги няма при тях.
И как така се оказахме с внос за 3 милиарда по- малко за 2019 г. на гориво не знам. Сигурно има някакво обяснение, но на кой му пука като няма маски по аптеките и медиите ни занимават с коронавируса.
Най- много ми хареса, че самолетът ще стане на физкултурни салони. 50 бр. И малко стадиони за Пловдив и малко будки за вестници ще има.
Догодина предлагам да заложат в бюджета, космическа совалка и после да се откажат от нея. Така ще има за завършване на магистрала “Хемус” в това десетилетие!

Стела Николова, Фейсбук

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook