Заграждат терен в Морската градина до Акациите

February 18th, 2017 | by gino
Заграждат терен в Морската градина до Акациите
градска инфраструктура
0

Наши читатели ни информираха, че заграждат терен под кучешката площадка в Морската градина в близост до Акациите. За момента нямаме информация дали и тази част на Морската градина по някакви неведоми пътища е станала частна и дали изграждането на оградата няма да бъде последвано и от монолитно строителство. Сигнали за строежа са пуснати и в социалните мрежи, където варненци в право се възмущават от поредното нагло окупиране на терени от Морската градина.

Преди седмица на около 200-300 метра от това място в кв. Чайка също в почивен ден започнаха да ограждат имот, който някак е станал частен. Забелязва се опасна тенденция на засилване на безхаберността и безразличието на местната власт и пълната и абдикация от защитаването на обществения интерес. Докато кмет и общински съвет взаимно си прехвърлят отговорността паметници на културата се “саморазрушават”, терени се ограждат, строежи изникват в Морската градина и какво ли още не…

mor2

 

Ние с интерес ще следим развитието на темата, като се ангажираме да информираме още в понеделник съответните органи, за да бъде направена проверка. Да се надяваме, че няма и на това място да “изникне” някоя шикозна вила или кичозна кооперацийка. При получаване на повече информация своевременно ще ви информираме.

mor28

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook