Зам.-министър Манолев подаде оставка заради неговата “Къщата за гости” построена с евросредства

April 17th, 2019 | by gino
Зам.-министър Манолев подаде оставка заради неговата “Къщата за гости” построена с евросредства
горещи теми
0

Падна поредната оставка в ГЕРБ заради симотни скандали! Заместник-министърът на икономиката Александър Манолев подаде оставка пред премиера Бойко Борисов. Името му нашумя преди седмица след като сайта Биволь разкри, че манолев има луксозна вила построена с евросредства като “Къща за гости”.

Манолев е посочил като мотив за решението започналата проверка на Върховна касационна прокуратура по повод публикации за злоупотреба с европейски средства и желанието му това по никакъв начин да не засяга работата на правителството. Друг аргумент, посочен от Манолев, е солидарността с колегите му, които са спазили моралния стандарт в управлението и са напуснали постовете си само заради съмнения.

Желанието на Борисов е чрез бързи оставки да приключи възможно най-бързо с този скандал. След като скандала стигне и до Европа вече нямаше как да не се образува и разследване от съответните органи. Остава да видим дали службите ще заметат случаите или наистина ще има наказателно преследване на злоупотребилите с евтини имоти.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook