Зам.министър пътува 1 класа до Ню Йорк за 16 000лв, докато у нас майки на деца с увреждания протестират

June 19th, 2018 | by gino
Зам.министър пътува 1 класа до Ню Йорк за 16 000лв, докато у нас майки на деца с увреждания протестират
горещи теми
0

Наглост! Докато у нас майки на деца с увреждания протестират, зам.министъра на социалната политика пътува първа класа до Ню Йорк! Вместо да решава проблемите на хората с увреждания у нас зам.министър Росица Димитрова отива на конференция за хората с увреждания в Ню Йорк! Пътуването в такъв момент само по себе си е скандално, но още по фрапиращо е, че зам.министърката е пътувала в 1 класа и държавата е платила над 16 000 лв за самолетни билети!?!

На въпрос какъв е резултатът от събитието, тя посочи, че са участвали в съпътстващо събитие (…), на което е представен опитът и напредъка на България по деинституционализацията на грижата деца в България!?!

Няма такава наглост! В страната ти да измират деца с увреждания, майките им да протестират под прозорците ти и ти с цялата наглост да пътуваш луксозно, за да представиш опита и напредъка си по темата?!? Нямаме думи да опишем възмущението си! Тези случайно попаднали в управлениетоа хора съвсем се самозабравиха! Хора, която единствена заслуга, че са от ГЕРБ! Тези хора нямат място там!

НЕ ОСТАВКА, А ЗАТВОР ЗА САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ УПРАВЛЯВАЩИ! 

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook