Започна изложението “За туризма от А до Я” 2019

April 16th, 2019 | by gino
Започна изложението “За туризма от А до Я” 2019
горещи теми
0

Днес в Слънчев бряг за седми пореден път отвори врати изложението “За туризма от А до Я” 2019. Домакин на изложението в Слънчев бряг традиционно е хотел “Котва”. Официалните гости на Изложението бяха Заместник Областен управител – Владимир Крумов и Заместник Кмета на Община Несебър – Виктор Борисов.

Изложението ще даде възможност да се осъществи директен и възможно най-ефективен бизнес контакт на мениджъри на хотели, ресторанти, развлекателни заведения, дистрибутори и търговци на едро с производители и вносители на стоки от цялата страна, както и фирми, предлагащи услуги за туризма, свободното време и почивките.

Една от новите инициативи на организаторите е презентиране на български художествени занаяти и българско изкуство. В отделна Арт зона на изложението ще бъдат подредени авторски творби на изявени български майстори и художници. Творбите- картини маслена живопис, витражи и художествено стъкло, уникални кожени и текстилни пана, декоративни интериорни пластики, албуми, склуптурни форми, ръчно рисувано стъкло, ще впечатлят всеки посетител . 

В хода на изложението ще ви запознаем и с отделните участници и с предлаганите от тях стоки или услуги.

И тази година varnahot.com е официален медиен партньор на събитието.

6 7

8 9

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook