За идващите избори ГЕРБ ще заложат пак на Портних! Пак ще “усвояват” милиони без решаване на проблеми

June 24th, 2018 | by gino
За идващите избори ГЕРБ ще заложат пак на Портних! Пак ще “усвояват” милиони без решаване на проблеми
горещи теми
0

ГЕРБ ще заложи във Варна отново на Иван Портних за местните избори, които трябва да се проведат през октомври догодина. Цветан Цветанов преценил настроенията по места след срещи с ………….. партийните структури. Интересно защо мнението на хората извън партийните структури изобщо не вълнува Цветан Цветанов.

Явно модела на управлението на Варна през последните години е удобен за ГЕРБ и те не смятат да го променят. Безидейното наливане на милиони удобно насочвани към избрани фирми ще продължава, както ще продължават да се отлагат и проблемите на Варна. Самия факт, че Цветанов се среща във Варна само и единствено с паретийните структура на ГЕРБ и избягва разговори с останалите варненци показва колко ГЕРБ са загрижени за варненци и за Варна.

Без да сме кой знае какви гадатели отсега можем да предвидим как ще протече един бъдещ евентуален мандат на Портних. Ще продъжат да се усвояват милиони като се продължат ремонтите на уличната мрежа като първо ще се ремонтират асфалтираните през миналия мандат улици. Всъщност това вече се случва. Ще се изградят два – три парка за по 100 милиона. Защо паркове, ли? Защото няма кой знае какъв разход на средства, но пък има чудесен ефект над варненци. Ще се стартита някой мега проект за минимум 50-тина милиона – библиотеката например… Ще се посадят много цветенца и така целия мандат.

Решаването на проблема с канализацията, изграждането на истински околовръстен път, изграждането на индустриална зона, спирането на презастрояването в центъра, спиране на колите и строежите в Морската градина и усилен натиск над държавата за изграждане на втори мост са все неща, които ще останат за по-добри времена… Все пак тези проблеми изискват много усилия и средства, а рязане на лентички не се очертава. така да се каже го няма видимия ефект. ГЕРБ вече са решили да заложат на Иван Портних. Крайната дума обаче имат варненци, а те дали ще заложат отново на него?

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook